Kjære venner!

Det var unektelig en viss befrielse da presenningen rundt nybygget forsvant og vi kunne se hvordan det tar form. Nå foregår det arbeid både inne og utendørs for å ferdigstille bygget. Prosjektet med nye stoler har landet på det resultat at vi gjennomfører en større aksjon en helg (3.–5. mars) der vi maler og trekker om de stolene vi har. Dette fordi de vi allerede har er uovertrufne når det gjelder sittekomfort. Dette arbeidet ledes av Jan Arve Andersen og Sidsel Hovland, tlf: 952 76 150, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi trenger hjelp av mennesker med en viss håndverkskunnskap. Ta kontakt med Sidsel hvis du har mulighet for å hjelpe til. Vi trenger også hjelp til servering og kakebaking og til forberedelse av dugnaden og opprydding etterpå.

I forbindelse med Kristensamfunnets 90-årsjubileum holder Vicke von Behr mandag 20. mars klokken 18.00 foredrag på Berle, Professor Dahlsgate 30, i regi av Antroposofisk Selskap. Our individual situation in a world full of anxiety and need. Dette er en oppfølging av foredraget han holder i Kristensamfunnet den 19. mars. von Behr er leder av Kristensamfunnet internasjonalt. Inngang: kr 100/50. (kun kontant).

Det er fremdeles mulig å komme med ønsker når det gjelder temaer for menighetsseminaret fredag 17. mars (17.00-21.00) i forbindelse med jubileumshelgen. Send dine forslag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og bruk den samme adressen for å melde deg på seminaret. Glem heller ikke å melde deg på jubileumsfesten lørdag 18. mars på Berle. Flere av våre gjester ønsker overnatting, blant annet fordi det er hyggelig å bli kjent. Har du mulighet til å gi rom for en eller to gjester, gi beskjed til Johan Eide på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. snarest.

Mye tyder på at nybygget ikke er 100 prosent ferdig til jubileumshelgen vår, men entreprenøren arbeider for fullt på å få det ferdigstilt. Info om framdriften kommer i byggebrevene, som sendes ut på epost.

Logg inn